DULKADİROĞLU’NDA TEHLİKE OLUŞTURAN METRUK BİNALARDA YIKIM ÇALIŞMALARI
Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan metruk binalar ile ilgili başlattığı inceleme sonrasında yıkım çalışması başlattı. Ekipler, İsa Divanlı mahallesinde tespit edilen metruk binayı kontrollü bir şekilde yıktı.
Dulkadiroğlu Belediyesi, kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan yapılar ile ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda tespit edilen metruk binalar ile ilgili işlem yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, yıkım çalışması yaptı.
İsa Divanlı mahallesinde bulunan metruk bir binada yıkım çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşların güvenliği ve mahallenin huzuru için bu çalışmaları sürdüreceklerini bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın can güvenliği ve huzuru açısından önemli gördüğümüz metruk binalar konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar birçok kullanıma elverişsiz binayı yıkarak alanını temizledik. Bu hususta gelen ihbarları değerlendiriyoruz. Ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda gerekli incelemeler yapılarak bu çalışmalar yürütülmektedir. Burada amaç başta da belirttiğim üzere vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğidir. Son olarak İsa Divanlı mahallemizde bu çalışmayı yaptık. Ekiplerimiz belirledikleri yerlerle ilgili de çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdürmektedir.”
MÜDÜR AKBALABAN EMEKLİLER DERNEĞİ’NDE
TIR OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 ÖLÜ VE YARALILAR...
EMŞİRELİK SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI
FABRİKADA YANGIN ÇIKTI
BAKAN KİRİŞCİ AZERBAYCAN’DA BİR DİZİ...
KAHRAMANMARAŞ’TA SAHİBİNE KAVUŞAN KÖPEĞİN...
BÖLÜKDAMLAR – BEŞENLİ GRUP YOLU YENİLENİYOR...
AİLE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!